Светът събран в твоята чаша чай

28.40 лв.

Изчерпан

50 гр. насипен шафранов чай.

За подробности относно съхранение и начин на приготвяне: виж етикета.

Състав:

Шафран,

Мате, Гинкобилоба,

Канела, Бабини зъби,

Мака, Сибирски Жен Шен,

Катуаба, Натурален ароматизант портокал

Описание

Тонус?!

Събуждаш се изморен? Недоспал? Или просто обичаш да си поспиваш повече? Определено се нуждаеш от доза сутрешен тонус! Грабни своята чаша шафранов чай! Ако не пиеш кафе или просто си любопитен да опиташ нещо ново и различно – неговото име е Флирт! Чай в основата, на който стои шафран… и не само!

Екзотично пътуване в чаша чай

Ние събрахме света в една чаша чай, за теб и го кръстихме „Флирт“! В тази чаша ние сложихме мака от Перу и характерното за Парагвай йерба мате. Сложихме и гинко билоба от далечен Китай, канела от Шри Ланка, сибирски жен шен от Русия. От Бразилия пък се спряхме на местната катуаба. А от нашата родина – бабини зъби и разбира се безценния шафран. Така, само с една чаша Флирт ще попаднеш на екзотично, околосветско пътешествие.

Сутрешният ни тонус без кафе – вече възможен

Фактът, че шафранът доказано повишава нивата на серотонин в главния мозък, беше водещата ни идея за създаването на този бленд.

Какво значи това за теб? Флирт те успокоява, тонизира, подобрява настроението ти… и едновременно доставя изключителна наслада и екзотика на сетивата ти. Не е случайно и името, което избрахме – „Флирт“. Чашата чай просто флиртува със сетивата ти! Изпраща те на далечни пътешествия до най-екзотичните и отдалечени места на света.

Общото между всички разнообразни съставки е именно повишаването нивата на хормоните на щастието – серотонин, норадреналин и допамин.

По този начин Флирт помага за спокойния сън, овладяване на нервното напрежение, намаляване на умората, стимулиране на паметта и концентрацията.

Ако го комбинираш със сутрешна кратка физическа активност, ще засилиш ефекта. Физическата активност веднага след събуждането сутрин също повишава нивата на допамина и норадреналина. Но тя има и още едно допълнително свойство – стимулира отделянето на така наречения BDNF. На български се нарича Мозъчен невротрофичен фактор и подпомага нервната тъкан да се възстановява. Тоест за да си тонизиран и мотивиран през целия ден – започвай го с Asfar’on Флирт и кратка лека физическа активност.

Asfar’on Флирт има способноста да повишава нивата на тестостерон при мъже и да регулира нивата на женските полови хормони при жени. Добре известно е, че нервната система разполага с множество рецептори за полови хормони. Техните нормални нива също са важни за нормалното протичане на процесите в мозъка и респективно за доброто ти настроение.

Повишава значително и мъжкото и женското либидо.

Close Menu
×

Cart