Asfar’on Детоксикиращ чай е първият по рода си шафранов детоксикиращ чай в България.

Както всички продукти на Сафрон БГ, основата на която стъпваме за изработката му е шафран. Като в него имаме 50% повече спрямо другите 2 продукта.

Шафранът сам по себе си има няколко изключително полезни свойства. Те са от полза в периодите, в които се подлагаме на детоксикация.

Първото и особено важно качество на този детокс чай, че той (доказано в клинични проучвания) понижава апетита, поради което се ползва при режими за намаляване на теглото. Освен това понижава и нивата на холестерола в кръвта и регулира и кръвно захарните нива.

Кроцинът (една от съставките му) има доказано мощен антиоксидантен ефект, подпомагащ изчистването на кръвоносните съдове от вредните отлагания и функциите на вътрешните органи. В допълнение Asfar’on Детокс съдържа още няколко ценни съставки, потенциращи детоксикиращия ефект на шафрана – Зелен чай, Джинджифил, Канела, Ройбос, Сена.

Чрез съчетанието на всички тях Asfar’on Детоксикиращ шафранов чай притежава няколко характерни ефекта – ускорява метаболизма и подобрява термогенезата. По този начин помага за премахване на излишните килограми.

Освен това приемът му подтиска производството на хормона на стреса – кортизол, подобрява инсулиновата чувствителност и значително намалява притока на глюкоза към кръвта.
Описаните характеристики превръщат Asfar’on шафранов чай в изключително иновативен продукт.

Ние препоръчваме 3 седмичен детоксикиращ курс, с двукратен прием на гладно – сутрин и в ранния следобяд.

Една опаковка шафранов чай Asfar’on Детоксикиращ чай 120 гр. е достатъчна за целия курс, дори при максимално концентриран чай. Препоръчваме да се ползва и като допълнение към режими за намаляване на телесното тегло, дозиран по същия начин.

Close Menu
×

Cart